Навигационен Изгрев

КАРТИНА ЗА ИЗЧИСТВАНЕ, ЗАРЕЖДАНЕ И РАЗВИВАНЕ НА 6 ТА ЧАКРА ЗА СЪЗНАТЕЛНА РАБОТА ПРИ СЪЗЕРЦАНИЕ И КОНЦЕТРАЦИЯ И ПОДСЪЗНАТЕЛНО ВЛИЯНИЕ. ПОДСИЛВА СЕ ВЛИЯНИЕТО С КОМПОЗИЦИИ И ЧЕСТОТИ

Име: Аджна, око на мъдростта, трето око, шеста чакра;
Място: на челото, между веждите.
Цветове: индигово син, също жълт и виолетов.
Камъни: индигово син сапфир, лапислазули.
Звуци: тонът Ла.
Аромати: мента, жасмин.
Меридиани: на пикочния мехур и стомаха.
Жлези: хипофиза.
Задача: духовна сила, интуиция, познавателна функция, проявление, възприятие, внезапни прозрения, дълбоко вникване, неподвижност.
Блокирано състояние: злоупотреба със силата на мисълта, податливост на манипулация чрез внушения. Претовареност.
Мантра: ОБ (БОМ). В шеста чакра човек е овладял себе си, има частично прозрение, интуиция, просветление. Той е мълчалив, сияещ и духовен. Тук е духовната любов, но не божествената. За отварянето и овладяването на трето око е нужна работа за овладяване на ума. В шеста чакра, трето око е „Любящото мълчание“ за което няма значение националността, учението и т.н. тук говори дълбочината на духа на човека.
В помощ: релаксация, медитация; съзерцаване на мандал; музика в „Ла“ тоналност; песента на Учителя „Той иде“; рисуване с тъмносин цвят; използване на книгата „Заветът на цветните лъчи на Светлината“– сините лъчи (за четвъртък); молитва „Плодовете на духа“; – псалом 91, 23, 112.
Храна, съответстваща за четвъртък – праскови, картофи, тикви, бамя, фъстъци, орехи, бадеми маслини, лимец, праскови, растително масло, мляко.
Идеи за работа с 6 чакра:
1. ГОСПОДИ, БОЖЕ НАУЧИ МЕ ДА ЖИВЕЯ В СВОЯТА ИНТУИЦИЯ.
2. ГОСПОДИ, БОЖЕ НАУЧИ МЕ ДА ЖИВЕЯ В ЛЮБЯЩОТО МЪЛЧАНИЕ.
3. БОГ Е МОЯТ ДРЕВЕН ПОГЛЕД. /Елеазар/

Постоянна изложба на Арамон в център Хармония, гр. Варна.
Адрес: Ул. Студентска 1А, гр. Варна.
Телефон: +359 (0) 89 367 1690
Имейл: info@artaramonaidara.com