Тениски

Можете да посетите и страницата ни

с подложки за чаши във Фейсбук.

АНАХ АНАХЕРА ВАХАНА – /ватански език/

ТЕНИСКА С МАНДАЛ

ИДЕЯ – ЧИСТ НА РАЗУМ, ТВОРЧЕСТВО, ВОЛЯ, СИЛА, БАЛАНС НА ИН И ЯН, ЦЯЛОСТНОСТ – ИЗНАЧАЛНОТО АЗ.
ФОРМУЛА: АНАХ АНАХЕРА ВАХАНА – /ватански език/ – Животът е Живот само чрез Теб. * по-дълбокото значение: Ти Си Жезълът на моята Истина. *

МАНДАЛ ЗА УСИЛВАНЕ НА 3 ТА ЧАКРА
Мандала за развиване на творческата и лична сила, волята на човека, за баланс на ин и ян енергията, способства за преработване на чувствата и преживяванията. Използва се чрез концентрация и съзерцаване на Мандалата за разблокирване на 2 – ра и 3 – та чакра у човека. Съответства на тона РЕ и МИ. Спомага за лечението на черния дроб, жлъчния мехур, тънкото черво и задстомашната жлеза /панкреаса/. Камъните на 2 – ра и 3 – та чакра, които могат да се ползват в резонанс на картината са карнеол, лунен камък, тигрово око, кехлибар, цитрин, благороден топаз.
Въздействието на картината се усилва от аромата иланг-иланг, сандалово дърво, лавандула, розмарин, бергамот, от свиренето, пеенето, слушането на произведения в тоналности РЕ и МИ, четенето на молитви “ДОБРАТА МОЛИТВА” , “МОЛИТВАТА НА БРАТСТВОТО” на Учителя, стихове от книгата ЗАВЕТА НА ЗВЕТНИТЕ ЛЪЧИ на Учителя, със стихове от Библията – съответно оранжевите и жълтите.
Псаломите 91 , 23, 61, 19, 103.
Нашият свят представлява единна мандала, изначална структура, пораждаща безкраен поток от изменения на енергиите, на вълните и формите. Излъчването на енергията на съставните единици на света произтича съгласно Всемирният закон, графично изразен като мандала. Това изображение включва в себе си съвкупност от концентрични форми, определящи връзката между различните измерения. Всеобщият закон на съществуването на мандала в света действа в макро и микрокосмоса, на него се подчиняват даже атомарните и субатомарните структури. Еманацията на енергията на микроскопичните обекти се определя също от общия космически Принцип, от основната структурираща матрица на Мирозданието.

ЧУДНОТО ОКО НА ВЕЧНОСТТА

ТЕНИСКА С МАНДАЛ

ТЕНИСКА С МАНДАЛ
ЧУДНОТО ОКО НА ВЕЧНОСТТА
Съзерцанието на мандал като символи с движение от центъра навън към периферията представлява пътят на еволюцията. Затова мандалът сам по себе си представлява карта на Пътя, водещ до Цялостност. Мандалът е метафизичен структурен Принцип. Носенето на картината способства за придобиване на пълно равновесие, за придобиване на мярката на всички неща, за трансформация, за обединяване на ЛЮБОВТА, МЪДРОСТТА И ИСТИНАТА.
Всеки символ в мандалите отразява връзката между макрокосмоса (висшия свят) и микрокосмоса (вътрешния свят на човека).

ОКОТО НА РАДОДСТТА

ТЕНИСКА СЪС СЛЪНЧЕВ ДЕЛФИН

ОКОТО НА РАДОСТТА
ТЕЗИ, КОИТО СА ЗАПОМНИЛИ ЛЮБОВТА СА СТАНАЛИ ДЕЛФИНИ. ТЕЗИ, КОИТО СА ЗАБРАВИЛИ ЛЮБОВТА СА СТАНАЛИ АКУЛИ.
ВИНАГИ Е ВАЖНО НЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА, А СЪСТОЯНИЕТО НА СЪЗНАНИЕТО.
Картина за дълбоко очистване, изцеление, усилване на чувствата и задълбочаването им, за лечение и усилване на сърцето, което води до жизнелюбие и духовно равновесие, благоговейно отношение към нещата, идващо от разбирането, че има само една Воля в света – Божията, повишава съпротивителната душевна сила, прогонва заслепявания и мъката. Съзерцаването на картината способства за идейното възприятие на нещата, за придобиване специфична любов към живота, за развиване на творческата и лична сила, за баланс на ин и ян енергията, способства за преработване на чувствата и преживяванията. Картина за зареждане с радост, сила и оптимизъм.

ЕВЕРА САНЗИ – ЗДРАВЕЙ СЛЪНЦЕ

ТЕНИСКА СЪС СЛЪНЦЕ НАД МОРЕТО И ДЕЛФИНИ В НЕБЕТО

ИДЕЯ- ЕВЕРА САНЗИ и Единица –
ТАКА КАКТО МИСЛИ БОГ, ТАКА МИСЛЯ И АЗ. / Единицата – формула/ и числото 16 – най- силното число за защита.
ЕДИНИЦА – “Първото число 1 е Господ. Господ — това е първото Същество, Което излиза от Бога, от Безпределния, Незнайния Бог. То е първото Същество, което е създало света. С това число се е появило и второто…..
ЕДИНИЦАТА – Вдъхновение и чисто творчество. Вдъхновението се ражда от върховния дълг постоянно да търсим Бога. И Учителя казва: Вдъхновението е най-великият закон, който съществува в живота.
Учителя обяснява: Някои казват: „Аз се вдъхновявам!“. Не, не – ти си внушаваш. Вдъхновението идва само от Бога. (Понеже има хора, които си самовнушават и мислят, че това е Вдъхновение. Ти си внушавай, някога може да се случи – но докато не се пречистиш, колкото и да си внушаваш, Вдъхновението ще се отлага. Вдъхновението идва само от Бога. Не става въпрос за Ангели или за напреднали Същества. Тука тече Бог и не става със самовнушение.)
Само числото 1, казва Учителя, може да те научи на Правия Път. Числата са сили на определени невидими Същества – те общуват помежду си….
Елеазар Хараш

 

АЗ СЪМ ДУХ

ТЕНИСКА СЪС СЛЪНЦЕ

С Идея за 2 чакра –
1. Бог е моят Дом.
2. Бог е моята творческа енергия.
3. Моето партньорство е божествено изправно.
4. Аз винаги се свързвам с Духа на нещата
С Идея за работа за 3 чакра –
1. БОГ е моята сила.
2. Аз съм силен, за да служа на Бога.
3. Аз съм силен, за да бъда благоразумен.
4. Аз се стремя постоянно към духовно творчество.
5. Аз пребивавам в постоянен мир.

 
Телефон: +359 (0) 89 367 1690 / +359 (0) 52 301 477
                Имейл: info@artaramonaidara.com